En ny start

Livet slik jeg kjente det, er forbi. Den ene å dele alt med, deler sitt med en annen nå. Sorg, smerte og savn – en stund trodde jeg de tre hadde bitt seg fast. For godt.

IMG_3260

Men det ender ikke der. Gradvis avtar sorgen, smerten og savnet. Gradvis åpner det seg et nytt livets kapittel. Rikt på blanke ark, for meg å fylle. Rikt på gyldne sjanser, for meg å gripe.

IMG_3221

Endelig vet jeg, at tiden er min venn. Den svarteste måneden er historie. Siden da har tiden foredlet mitt egenterapeutiske konsept: Å skrive tankene ut av hodet. Å snakke med fine folk. Å løpe, sykle, gå eller bare være – der ute.

IMG_3455

Et konsept som bringer meg, skritt for skritt, nærmere startstreken. For å ta steget over i neste kapittel.

***

Bilder fra Olashei, Lillesand / Kalvehageneset, Grimstad / Hobdsetra, Tynset

6 kommentarer til “En ny start

 1. Sikkert ettungt brudd, men du kommer deg videre, og tackler situasjonen på en god måte. Nå gjelder det å ta ting litt langsomt, tror jeg. Nyt naturen, resten av sommeren, og høsten – når den kommet. Det kan være at noe fint og spennende venter deg et sted der fremme, hvis du bare ser. Lykke til.

  Liker

 2. Du takler det veldig fint, gjennom ordene og dine turer ute i naturen, vil du komme «sterkere» frem for hver dag som går. Brudd er alltid vanskelig. Ønsker deg lykke til.Ta en dag om gangen og kos deg masse,ingen vet hva morgendagen bringer,ei heller har vi noen garanti.:)

  Liker

 3. Hei Kjersti.

  Trist å lese innlegget ditt i dag, men ja – du har rett. Tiden er din venn. Livet går videre, og en vakker dag blir livet like bra som det var. Minst. Ikke som før, det går ikke, men bra og verdt å leve igjen. Godt å lese at du allerede ser håp og lys i mørket. Ta vare på deg selv som best du kan i denne tiden 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s